Spor AdSense-indtjening

Nu, hvor du har knyttet din tilpassede søgemaskine til din AdSense-konto, kan det være en god ide at kunne spore de indtægter, du får fra søgninger på dit website. Det kan du gøre ved at oprette en ny kanal for hver af dine søgemaskiner. Du kan få flere oplysninger om kanaler i Hjælp til AdSense.

Hvis du oplever problemer med at konfigurere en kanal for din søgemaskine, skal du kontrollere, at du har bekræftet tilknytningen mellem din AdSense-konto og søgemaskine i den bekræftelses-e-mail, som du modtog den første gang, du tilknyttede dem.