Hakukoneen liittäminen AdSenseen

Voit linkittää täsmähakukoneeseen Google AdSense -tilin, jotta voit ansaita tuloja hakutulosten aiheeseen liittyvillä mainoksilla. Mainostajat kilpailevat hakutulosten mainospaikasta ja maksavat sinulle aina kun joku klikkaa heidän mainostaan.

Jos sinulla ei vielä ole Google AdSense ‑tiliä, liity palveluun täällä. Kun olet liittynyt AdSenseen, voit ansaita tuloja hakukoneillasi linkittämällä ne AdSense-tiliisi.

Varmista ensin, että olet kirjautunut samalle tilille, jolla hankit AdSense-tilin ja että omistat AdSense-tiliisi linkitettävän hakukoneen.

Hakukoneen liittäminen Google AdSenseen:

1. Valitse muokattava hakukone ohjauspaneelista
  2. Valitse vasemmalla näkyvästä valikosta Asetukset ja sitten Mainokset-välilehti. Välilehti on vain omistajien, ei järjestelmänvalvojien käytettävissä.
  3. Valitse Hakukoneen tulouttaminen, niin se kytketään päälle. Google-tiliisi liitetty AdSense-julkaisijan tunnus tulee hetken kuluttua näkyviin. Täsmähakukoneesi on liitetty AdSense-tiliin.
    • Huom. Jos et näe Hakukoneen tulouttaminen ‑painiketta, sinulla ei ole AdSense-tiliä tai AdSense-tilisi odottaa hyväksyntää. Lue lisää Googlen ohjekeskuksesta.

Huomaa, että jos luot uuden AdSense-tilin, saat vahvistusviestin tilin aktivoimista varten. Voit aloittaa rahan ansaitsemisen vasta, kun aktivointi on suoritettu. Hakukoneesi tuloksissa ei näytetä mainoksia ennen kuin AdSense-tilisi on käsitelty.