Knyt din søgemaskine til AdSense

Du kan knytte en Google AdSense-konto til din tilpassede søgemaskine for at tjene penge på kontekstrelaterede annoncer, der placeres i søgeresultaterne. Annoncører konkurrerer om placeringer i søgeresultaterne, og når nogen klikker på en af deres annoncer, kan du få del i omsætningen.

Hvis du ikke har en AdSense-konto i forvejen, kan du få en her. Når du er tilmeldt AdSense, kan du tjene penge på dine søgemaskiner ved at knytte dem til din AdSense-konto.

Inden du går i gang, skal du sikre dig, at du er logget ind med den samme konto, som du brugte til at tilmelde dig AdSense, og at du er ejer af den søgemaskine, du vil knytte til din AdSense-konto.

Knyt din tilpassede søgemaskine til Google AdSense:

1. Vælg den søgemaskine, du vil redigere, i kontrolpanelet
  2. Klik på Konfiguration i menuen til venstre, og klik derefter på fanen Annoncer. Det er kun ejere, ikke administratorer, der har adgang til denne fane.
  3. Klik på knappen Tjen penge på søgemaskiner for at slå funktionen TIL. Det AdSense-udgiver-id, der er knyttet til din Google-konto, vises på siden efter et øjeblik. Nu er din tilpassede søgemaskine knyttet til din AdSense-konto.
    • Bemærk! Hvis knappen Tjen penge på søgemaskiner ikke vises, betyder det, at du ikke har en AdSense-konto, eller at din AdSense-konto endnu ikke er godkendt. Gå til Google Hjælp for at få flere oplysninger.

Bemærk, at hvis du opretter en ny AdSense-konto, modtager du en bekræftelsesmail, som du kan bruge til at aktivere din konto. Du begynder ikke at tjene penge, før du har afsluttet aktiveringsprocessen. Mens din AdSense-konto behandles, vises der ingen annoncer i dine søgeresultater.