Tulosten lajitteleminen

Saatat haluat lajitella hakutulokset tietyllä tavalla. Voit lajitella tulokset esimerkiksi osuvuuden perusteella. Jos hakutuloksissa on arvostelujen Rich Snippet-katkelmia, voit lajitella tulokset arvostelun perusteella.

Lisätietoja Rich Snippet -katkelmista on Verkkovastaavan työkaluissa.

Hakutulosten järjestelyn määrittäminen:

1. Valitse muokattava hakukone ohjauspaneelista.
  2. Valitse vasemmalla näkyvästä valikosta Hakuominaisuudet ja avaa Lisäasetukset-välilehti.
  3. Valitse Tuloksien järjestely.
  4. Lajittelu osuvuuden ja päivämäärän mukaan on käytössä oletusarvoisesti. Jos se riittää, klikkaa liukusäädintä ja varmista, että lajittelu on Päällä.
  5. Jos haluat lisätä järjestelytapoja, valitse  Lisää avain.
  6. Lisää järjestelyperuste Avain-kenttään. Jos tuloksissa on jäsenneltyjä PageMaps-tietoja, anna avaimeksi DataObject-nimi. Jos tuloksissa on Rich Snippet -katkelmia, anna avaimeksi lajitteluperusteena käytettävä ominaisuus. Voit tarkistaa käytettävissä olevat avaimet Rich Snippets -työkalun avulla.
  7. Lisää Tunniste-kenttään avaimen tunniste.
  8. Valitse Tallenna.