Sortér resultater

Afhængigt af typen af indhold i resultaterne kan du vælge at sortere dem på forskellige måder. Du kan f.eks. vælge at sortere resultaterne fra søgemaskinen efter relevans. Eller hvis søgeresultaterne indeholder udvidede uddrag for anmeldelser, kan du vælge at sortere dem efter bedømmelsen.

Hvis du vil vide mere om udvidede uddrag, skal du se Webmasterværktøj.

Sådan konfigurerer du sortering af søgeresultater:

1. Gå til kontrolpanelet, og vælg den søgemaskine, du vil redigere.
  2. Klik på Søgefunktioner i menuen i venstre side, og åbn fanen Avanceret
  3. Klik på Sortering af resultater.
  4. Som standard vises der allerede sortering efter relevans og efter dato. Hvis det er de indstillinger, du vil bruge, kan du klikke på skyderen for at kontrollere, at Sortering af resultater er slået Til.
  5. Hvis du vil tilføje en anden type sortering, skal du klikke på Tilføj nøgle.
  6. I feltet Nøgle kan du indtaste den nøgle, der skal sorteres efter. Hvis dine resultater indeholder strukturerede data i formatet PageMaps, skal nøglen være navnet DataObject. Hvis resultaterne indeholder udvidede uddrag, skal nøglen være den egenskab, du vil sortere efter. Du kan bruge testværktøjet til udvidede uddrag til at se de nøgler, der er tilgængelige for dit indhold.
  7. I feltet Etiket kan du skrive en etiket, som gør det nemt at identificere din nøgle.
  8. Klik på Gem.