Indeksering af sider, der skal medtages i søgeresultaterne

Inden indholdet på dit website kan medtages i søgeresultaterne fra din tilpassede søgemaskine, skal det først medtages i Google-indekset. Googles indeks svarer til et biblioteksregister, som indeholder oplysninger om alle de bøger, der findes på biblioteket. I stedet for bøger indekserer Google lister over alle de websider, som vi kender. Når Google besøger dit website, finder det nye og opdaterede sider og opdaterer Googles indeks.

Hvis du vil se, hvilke sider på dit website der findes i Google-indekset, kan du foretage en websøgning på Google efter "site:mitwebsite.dk".

Hvis du vil føje flere sider til Google-indekset, kan du bruge Google Search Console til at indsende anmodninger om indeksering. Disse anmodninger ændrer indekset for både Google-søgninger og søgninger i tilpassede søgemaskiner. Website- eller webadressemønsteret skal være angivet i sektionen "Websites, der skal søges på", som findes på fanen Grundlæggende oplysninger i sektionen Konfiguration. Hvis mønsteret ikke er angivet her, kan den tilpassede søgemaskine ikke genkende anmodningen om indeksering. Vær opmærksom på, at crawl og indeksering muligvis ikke sker med det samme.

Se, hvordan du indekserer webadresser eller webadresser, der linkes til fra en side, via Google Search Console. Du kan også se, hvordan du opretter og indsender et sitemap, via Google Search Console.