Registrer ændringer i din søgemaskine

Hvis du vil se, hvilke ændringer der er foretaget i din søgemaskine, skal du se Audit-logfil. Sådan ser du Audit-logfilen:

1. Vælg den søgemaskine, du vil redigere, i kontrolpanelet.
  2. Klik på Statistikker og logge i menuen i venstre side, og klik derefter på fanen Audit-logfil.

I Audit-logfilen kan du se, hvem der har foretaget ændringen, hvilke funktioner der blev ændret, og hvornår ændringen blev foretaget.