Täsmähakukoneen muokkaajien lisääminen

Voit valita enintään 200 käyttäjää toimimaan hakukoneen järjestelmänvalvojina. He voivat muokata useimpia hakukoneen tietoja ohjauspaneelin kautta. He eivät kuitenkaan voi

• poistaa hakukonetta
  • lisätä tai poistaa järjestelmänvalvojatilejä
  • käyttää Mainokset-välilehteä.

Järjestelmänvalvojan lisääminen:

1. Valitse muokattava hakukone ohjauspaneelista.
  2. Valitse vasemmalla näkyvästä valikosta Asetukset ja sitten Järjestelmänvalvoja-välilehti.
  3. Valitse Lisää ja kirjoita lisättävän järjestelmänvalvojan Google-tili.

Lisäämäsi käyttäjä saa sähköpostitse tiedon, että olet lisännyt hänet hakukoneesi järjestelmänvalvojaksi. Voidakseen tehdä muutoksia hakukoneeseen hänen tulee kirjautua ohjauspaneeliin sillä Google-tilillä, jolla lisäsit hänet.

Järjestelmänvalvojan poistaminen:

1. Valitse muokattava hakukone ohjauspaneelista.
  2. Valitse vasemmalla näkyvästä valikosta Asetukset ja sitten Järjestelmänvalvoja-välilehti.
  3. Valitse poistettavan käyttäjän valintaruutu ja valitse Poista.
  4. Valitse OK