Vælg, hvem der kan redigere din søgemaskine

Du kan vælge op til 200 brugere, der kan fungere som administrator for din søgemaskine. Administratorer kan redigere de fleste oplysninger for søgemaskinen via kontrolpanelet. De kan dog ikke gøre følgende:

• Slette søgemaskinen
  • Tilføje eller fjerne administratorkonti
  • Få adgang til fanen Annoncer

Tilføj en administrator:

1. Vælg den søgemaskine, du vil redigere, i kontrolpanelet.
  2. Klik på Konfiguration i menuen til venstre, og klik derefter på fanen Administrator.
  3. Klik på Tilføj, og indtast Google-kontoen for den bruger, der skal angives som administrator.

Brugeren modtager en mail om, at du har gjort vedkommende til administrator for din søgemaskine. Brugeren skal åbne kontrolpanelet via den Google-konto, du har tilføjet, for at foretage ændringer.

Fjern en administrator:

1. Vælg den søgemaskine, du vil redigere, i kontrolpanelet.
  2. Klik på Konfiguration i menuen til venstre, og klik derefter på fanen Administrator.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den bruger, du vil fjerne, og klik på Slet.
  4. Klik på OK