Getting started with Custom Search

Aangepast zoeken toevoegen aan uw site

Nadat u een aangepaste zoekmachine heeft gemaakt, moet u deze nog op uw site zetten, zodat bezoekers de zoekmachine kunnen gebruiken.

1. Selecteer in het configuratiescherm de zoekmachine die u wilt bewerken.
  2. Klik op Instellen in het menu links en vervolgens op het tabblad Algemeen.
  3. Klik op Code ophalen.
  4. Kopieer de code en plak deze in de HTML-broncode van uw site op de locatie waar u de zoekmachine wilt weergeven. Als u de lay-outoptie twee kolommen of twee pagina's heeft gekozen, moet u twee codefragmenten kopiëren en plakken:
    1. Plak het eerste codefragment op de plek waar u het zoekvak wilt weergeven.
    2. Plak het tweede codefragment op de plek waar u de zoekresultaten wilt weergeven.