Getting started with Custom Search

Täsmähaun lisääminen sivustoon

Kun täsmähakukoneesi on valmis, lisää se sivustoosi käyttäjien iloksi ja hyödyksi.

1. Valitse muokattava hakukone ohjauspaneelista.
  2. Valitse vasemmalla näkyvästä valikosta Asetukset ja klikkaa Perusteet-välilehteä.
  3. Valitse Hanki koodi.
  4. Kopioi koodi ja liitä se sivustosi HTML-lähdekoodin kohtaan, jossa haluat täsmähakukoneen näkyvän. Jos valitsit kaksipalstaisen tai kaksisivuisen ulkoasun, kopioi ja liitä sivulle kaksi koodinpätkää:
    1. Liitä ensimmäinen koodinpätkä kohtaan, jossa haluat hakukentän näkyvän.
    2. Liitä toinen koodinpätkä kohtaan, jossa haluat hakutulosten näkyvän.