Getting started with Custom Search

Føj tilpasset søgning til dit website

Når du har oprettet din tilpassede søgemaskine, placerer du den på dit website, så besøgende kan bruge den.

1. Vælg den søgemaskine, du vil redigere, i kontrolpanelet.
  2. Klik på Konfiguration i menuen til venstre, og klik derefter på fanen Grundlæggende oplysninger.
  3. Klik på Hent kode.
  4. Kopiér koden, og indsæt den i HTML-kildekoden på dit website på det sted, hvor søgemaskinen skal vises. Hvis du har valgt layoutindstillingen med to kolonner eller to sider, skal du kopiere og indsætte to kodestykker:
    1. Indsæt det første kodestykke på det sted, hvor søgefeltet skal vises.
    2. Indsæt det andet kodeuddrag der, hvor søgeresultaterne skal vises.