Getting started with Custom Search

Hakukoneen muokkaaminen ohjauspaneelista

Voit aina halutessasi muuttaa luomaasi hakukonetta ohjauspaneelin kautta.

Ohjauspaneelin avaaminen:

1. Valitse Google-täsmähaun etusivulta Muokkaa hakukonetta, niin vasemmalla näkyvä navigointipalkki laajenee.
  2. Valitse haluamasi hakukoneen nimi avattavasta valikosta. Ohjauspaneeli avautuu.

Mitä toimintoja ohjauspaneelista voi suorittaa?

Ohjauspaneeli jakautuu viiteen paneeliin. Jokaisessa on useita välilehtiä ja asetuksia. Ohessa on kunkin paneelin yleiskatsaus.

Paneeli Toiminnot
Asetukset Perusasetukset: hakukoneen nimen ja sisällytettävien sivustojen muuttaminen, AdSense-liitos, hakukoneen muokkaajien hallinta
Ulkoasu Hakukentän ja -tulosten ulkoasun valinta, valmiit teemat tai omien värien määritys hakukoneen osille, pikkukuvien käyttö tuloksissa
Hakuominaisuudet Hakujen tehostaminen ottamalla käyttöön ominaisuuksia, kuten ylimmät tulokset, tarkennukset, automaattinen täydennys ja synonyymit
Tilastot ja lokit Hakukoneen käyttötilastojen tarkastelu ja yksityiskohtaisemmat raportit integroimalla hakukone ja Google Analytics