Getting started with Custom Search

Rediger din søgemaskine ved hjælp af kontrolpanelet

Hver gang du vil ændre en eksisterende søgemaskine, kan du gøre det via kontrolpanelet.

Sådan åbner du kontrolpanelet:

1. Klik på Rediger søgemaskinestartsiden for Google Tilpasset søgning for at udvide navigationslinjen i venstre side.
  2. Vælg navnet på den søgemaskine, du vil have vist eller redigere, på rullelisten for at åbne kontrolpanelet.

Dette kan du foretage dig i kontrolpanelet.

Kontrolpanelet er inddelt i fem paneler, som hver har flere faner med indstillinger. Her får du en oversigt over, hvad du kan gøre fra hvert panel.

Panel Det kan du gøre
Konfiguration Ændre grundlæggende indstillinger som navn og de websites, der medtages i søgeresultaterne, oprette forbindelse til AdSense og administrere, hvem der kan redigere søgemaskinen.
Udseende og funktionalitet Vælge layoutet af søgefeltet og resultaterne, vælge mellem foruddefinerede temaer eller manuelt vælge farverne til de forskellige dele af søgemaskinen og slå miniaturebilleder til eller fra i resultaterne.
Søgefunktioner Aktivere søgefunktioner for at gøre søgningen mere effektiv, f.eks. oprykninger, justeringer, autofuldførelse og synonymer samt meget mere.
Statistikker og logge Se statistikker for brugen af din søgemaskine og integrere med Google Analytics for at få mere detaljeret rapportering.