Tilpas din søgemaskines udseende og funktionalitet

Du kan tilpasse udseendet på og funktionaliteten af dit søgefelt og resultaterne, så de matcher dit websites layout og design. Du kan vælge et layout, vælge et tema eller oprette dit eget, og du kan deaktivere eller aktivere miniaturer i søgeresultaterne.

Når du ændrer layoutet af din søgemaskine, skal du opdatere dit kodestykke, før ændringerne vises. Klik på Gem, og få koden. Kopiér derefter koden, og indsæt den på dit website, så du overskriver det eksisterende kodestykke.

Vælg et layout til din søgemaskine:

1. Vælg den søgemaskine, du vil redigere, i kontrolpanelet.
  2. Klik på Udseende og funktionalitet i menuen i venstre side, og klik derefter på fanen Layout.
  3. Vælg det layout, du vil bruge til søgemaskinen. Du kan vælge, at resultaterne skal overlejres på siden, åbnes på en ny side, åbne i en anden kolonne og meget mere.
    Bemærk! Hvis du vælger et layout, der adskiller søgefeltet og resultaterne, skal du bruge to kodestykker: ét til søgefeltet og ét til resultaterne. Husk at placere hvert enkelt på det sted, hvor det skal vises på dit website.
  4. Klik på Gem, og få koden, og indsæt den nye kode på dit website.

Sådan bruger du et foruddefineret tema til din søgemaskine:

1. Vælg den søgemaskine, du vil redigere, i kontrolpanelet.
  2. Klik på Udseende og funktionalitet i menuen i venstre side, og klik derefter på fanen Temaer.
  3. Vælg det tema, du vil bruge. Du kan se et eksempel i feltet til højre.
  4. Klik på Gem, og få koden, og indsæt den nye kode på dit website.

Annoncer

Som standard viser Google annoncer øverst i dine gratis søgemaskineresultater og i højre side. Du kan vælge ikke at vise annoncer øverst i dine resultater. Hvis du har tilknyttet din AdSense-konto, kan det medføre et fald i annonceindtægterne.

Fjern annoncer fra toppen af dine resultater:

1. Klik på Konfiguration i venstre side af Kontrolpanel, og klik derefter på Tjen penge.
  2. Vælg FRA for Annoncelayout: Tillad annoncer øverst på siden.

Tilpas dit eget tema til din søgemaskine

Hvis ingen af de foruddefinerede temaer passer til dit website, kan du tilpasse hver enkelt komponent i din søgemaskine manuelt.

1. Klik på Udseende og funktionalitet i menuen i venstre side i kontrolpanelet, og åbn fanen Tilpas
  2. Vælg det element, du vil tilpasse, i feltet i venstre side.
  3. Vælg skrifttype, kantfarve og baggrundsfarve for elementet.
  4. Når du er klar, skal du klikke på Gem, og få koden og indsætte den nye kode på dit website.

Aktivér eller deaktiver miniaturer i resultater

1. Klik på Udseende og funktionalitet i menuen i venstre side i kontrolpanelet, og åbn fanen Miniaturer
  2. Klik på knappen for at slå miniaturer Til eller Fra