Google-sivustohaun lisäominaisuudet

Google-sivustohaulla voit hallita hakukoneesi ulkoasua. Voit hallinnoida tarkennettuja hakuasetuksia klikkaamalla ohjauspaneelin Hakuominaisuudet-linkkiä ja valitsemalla Lisäasetukset-välilehden.

Hakuasetus Tiedot Tuetut arvot
Verkkohaun asetukset
Tarkennuksen tyyli Määrittää tarkennuksen tyylin välilehtinä tai linkkeinä. Jos täsmähakukoneesi käyttää sekä verkko- että kuvahakua, käytä oletusasetuksia.  Linkit, välilehdet
SafeSearch Suodattaa aikuisille suunnatun sisällön hakutuloksista. Pois, keskitaso, tiukka
Tulosten selaushistoria Edellisille hakutulossivuille voidaan palata selaimen Takaisin-painikkeella. Ota käyttöön, poista käytöstä
Ei tuloksia Määrittää näytettävän oletustekstin, jos kyselyä vastaavia hakutuloksia ei löydy. Teksti
Linkin kohde Määrittää hakutuloksiin upotettujen linkkien kohteen. tyhjä, itse, top_frame, palvelin
Kyselyn lisäys Liittää lisäkyselyparametreja hakuun. Hakutulokset haetaan OR-operaattorin perusteella. Kaikki käyttäjän kyselyyn lisäämät termit.
Kyselyparametrin nimi Merkkijono, joka määrittää kyselyparametrin nimen hakutuloksen URL-osoitteessa. Mikä tahansa merkkijono, joka määrittää kyselyn haussa. Sen on vastattava Google Analyticsissa käytettyä merkkijonoa (jos käytössä)
Verkkohaun rajoitukset
Kielirajoitukset Rajoittaa hakutulokset tietyllä kielellä kirjoitettuihin asiakirjoihin.uage. Tuetut kielet
Maarajoitukset Rajoittaa hakutulokset asiakirjoihin, joiden alkuperä on tietyssä maassa. Tuetut maa-arvot
Kielenmukaiset tehostetut tulokset Tehostetut hakutulokset, joiden alkuperämaa vastaa parametrin arvoa. Tuetut maat
Lajitteluperuste: Järjestää hakutulokset päiväyksen tai jäsennetyn sisällön perusteella. Tämän asetuksen on vastattava kohdassa  Ohjauspaneeli > Hakuominaisuudet > Lisäasetukset > Tuloksien järjestely tehtyjä asetuksia.
Sivustohakuna Rajoittaa hakutulokset tietyn sivuston sivuihin. Sivuston URL-osoite
Lisäkyselytermit Suodattaa hakutulokset OR-operaattorin perusteella. Hakutermit hakutulosten rajoittamiseen OR-operaattorilla
Suodatin Hakutulosten automaattinen suodatus. Tosi, epätosi
Tulosten koko Kyselylle palautettavien hakutulosten määrä. Kokonaisluku 1–20
Kuvahaun rajoitukset
Useimpia verkkohaun rajoittimia voidaan käyttää myös kuvahaussa. Katso vaihtoehdot verkkohaun rajoituksista.
Tulosten koko Kyselylle palautettavien hakutulosten määrä. Kokonaisluku 1–20
Kuvahaun perusasetukset Kuvahakutulosten oletusasetukset. Ota käyttöön, poista käytöstä