Avancerede Google Site Search-funktioner

Med Google Site Search kan du styre udseendet og funktionaliteten af ​​din søgemaskine. For at administrere dine avancerede søgeindstillinger skal du klikke på linket Søgefunktioner i Kontrolpanelet og derefter klikke på fanen Avanceret.

Søgeindstilling Detaljer Understøttede Værdier
Indstillinger for Websøgning
Justeringslayout Indstiller justeringslayoutet som faner eller links. Hvis din tilpassede søgemaskine bruger både web- og billedsøgning, skal du bruge standardkonfigurationen. Links, Faner
Beskyttet Søgning Filtrer seksuelt indhold i søgeresultaterne. Ikke anvendt, Moderat, Strengt
Historik for søgeresultater Giver brugeren af ​​browseren mulighed for at anvende Tilbageknappen til at se tidligere søgeresultatsider. Aktivér, Deaktiver
Streng for Ingen Resultater Angiver den standardtekst, der skal vises, når ingen resultater matcher søgningen. Tekst
Linkmål Indstiller linkmålet for links indlejret i søgeresultater. blank, mig, topramme, server
Tilføjelse til Søgning Føjer ekstra forespørgselsparametre til søgningen. Søgeresultater vil blive vist med den logiske "ELLER"-operator. Enhver søgeterm til tilføjelse til brugers søgning.
Navn på forespørgselsparameter En streng, der angiver forespørgselsparameterets navn i resultatets webadresse. Enhver streng til identificering af forespørgslen i søgningen. Skal matche strengen (hvis der er nogen) anvendt i Google Analytics
Begrænsninger for websøgning
Begrænsning for sprog Begrænser søgeresultaterne til dokumenter skrevet på et bestemt sprog. Understøttede sprog
Begrænsning for land Begrænser søgeresultaterne til dokumenter skrevet i et bestemt land. Understøttede landeværdier
Boost resultater efter Landestandard Boost søgeresultater, hvis oprindelsesland matcher parameterværdien. Understøttede lokaliteter
Sortér efter Sortér resultater ved brug af enten dato eller andet struktureret indhold. Denne konfiguration skal matche den fastsatte konfiguration under Kontrolpanel > Søgefunktioner > Avancerede > Sortering af Resultater.
Som Site Search Begræns resultater til sider fra et bestemt website. Webadresse  på et website
Ekstra Søgetermer Filtrer søgeresultater ved hjælp af den logiske ELLER-operator. Søgeterme til at begrænse søgeresultaterne ved hjælp af den logiske ELLER-operator
Filter Automatisk filtrering af søgeresultater. Sandt, Falsk
Resultatstørrelse Antal resultatvisninger for hver brugersøgning. Heltal mellem 1 og 20
Begrænsninger for Billedsøgning
Mange begrænsninger for Websøgning er også tilgængelige for Billedsøgning; Se Begrænsninger for Websøgning for valgmuligheder.
Resultatstørrelse Antal resultatvisninger for hver brugersøgning. Heltal mellem 1 og 20
Standard for Billedsøgning Standard søgeresultater for Billedsøgeresultater Aktivér, Deaktiver