Problemer med å legge til en søkemotor på nettstedet ditt

Jeg har problemer med iframe-rammen som viser søkeresultatene.

Iframe-vertsalternativet for visning av søkeresultatene støttes ikke lenger. Prøv å bruke Tosiders-utformingen eller Bare resultater-utformingen i stedet. Les mer om Søkeresultater-utformingen.

Søkeresultatene lastes ikke inn.

Hvis resultatene dine ser ut til å stå fast med en «Laster inn …»-melding, kan du prøve flere ting:
  • Sjekk om det fungerer i en annen nettleser.
    Test søkemotoren din med flere nettlesere (Chrome, Safari, Internet Explorer, Firefox og Opera) for å finne ut om problemet gjelder for en bestemt nettleser. Hvis søkemotoren fungerer i noen av disse nettleserne, men ikke alle, kan du si fra til oss.
  • Sjekk HTML-koden til nettstedet ditt.
    Sørg for at HTML-siden din begynner med <!DOCTYPE html>-definisjonen.
  • Prøv den opprinnelige kodebiten.
    Hvis du har redigert kodebiten, kan du prøve å bytte den ut med den opprinnelige kodebiten. Hvis den fungerer, kan du prøvde den endrede kodebiten på en tom side. Hvis den endrede kodebiten fungerer på en tom side, kan det hende siden din inneholder CSS eller JavaScript som kommer i konflikt med søkekoden.
  • Sørg for at HTTP-protokollen for kodebiten stemmer overens med den for nettstedet ditt.
    Hvis du har hentet den automatisk genererte kodebiten for tilpasset søk, skal protokollen være fastsatt for deg automatisk.  Hvis du bruker din egen kodebit for tilpasset søk, må du passe på at den bruker samme http://-protokoll som nettstedet ditt.
  • Se etter nettverksfeil.
    Du kan se om nettverkstilkoblingen hindrer siden din i å laste inn JavaScript- og CSS-filer, ved å høyreklikke på siden i Chrome og klikke på Inspiser element. Network-fanen lister opp komponentene nettsiden eller appen ber om fra nettservere, og den lister opp overskriftene for HTTP-forespørsler og HTTP-svar for hver av disse ressursene. Hvis du ser en annen HTTP-statuskode enn «Vellykket» («Success») eller «Ikke endret» («Not modified»), må du kontrollere at nettverket ditt ikke hindrer deg i å åpne disse filene. På samme måte kan du bruke Firebug-tillegget (for Firefox), F12 developer tools (Internet Explorer 9) og Safari Web Inspector for å diagnostisere nettverksproblemer.
  • Se etter eventuelle JavaScript-feil.
    1. I Chrome kan du høyreklikke på siden, klikke på Inspiser element, og deretter klikke på Console-fanen.
    2. I Firefox må du først sørge for å ha installert Web Developer-tillegget. Hvis det blir oppdaget JavaScript-feil, vises det et varsel øverst til høyre. I tillegg kan Firebug-tillegget være nyttig for å diagnostisere JavaScript-problemer.
    3. I Internet Explorer vises det en advarsel i statusfeltet hvis det oppdages JavaScript-feil på siden. Dobbeltklikk på advarselen for å se feilkoden.
    4. I Safari bruker du Elements-fanen i Web Inspector for å se etter JavaScript-problemer.