Kieliasetukset

Voit koska tahansa vaihtaa hakukoneesi käyttöliittymän eli hakupainikkeen ja muiden elementtien kieltä. Tämä vaikuttaa vain käyttöliittymään eikä hakukoneen palauttamiin tuloksiin. Jos haluat sen sijaan näyttää vain tietynkieliset tulokset, lisää Kielirajoitus.

Olemassa olevan hakukoneen kielen vaihtaminen:

1. Klikkaa Täsmähaun etusivulta haluamaasi hakukonetta.
  2. Valitse Asetukset ja klikkaa sitten Perusteet-välilehteä.
  3. Valitse haluamasi vaihtoehto Kieli-osiosta.

Huom. Hakukoneessasi voi olla kaikenkielisiä sivustoja riippumatta käyttöliittymän kieliasetuksesta.