Sprogindstillinger

Du kan til enhver tid ændre sproget for din søgemaskines grænseflade (f.eks. knappen Søg og andre elementer). Dette påvirker kun brugerfladen og ikke de resultater, der returneres af søgemaskinen. Tilføj en begrænsning for sprog, hvis der kun skal returneres resultater på et bestemt sprog.

Skift sproget for en eksisterende søgemaskine:

1. Klik på den ønskede søgemaskine på startsiden til tilpasset søgning.
  2. Klik på Konfiguration, og klik derefter på fanen Grundlæggende oplysninger.
  3. Klik på den valgmulighed, du vil anvende, i sektionen Sprog.

Bemærk! Uanset sproget på din grænseflade kan du medtage websites på et hvilket som helst sprog i din søgemaskine.