Aktivering av bildesøk

Hvis nettstedene i den tilpassede søkemotoren din inneholder bilder, kan du aktivere bildesøk. Søkemotoren din viser bilderesultater i en egen fane atskilt fra nettresultatene.

Verdt å legge merke til:

• Tilpassede bildesøkresultater avviker fra resultatene i Google Bilder, selv om du har konfigurert søkemotoren din til å søke på hele nettet. Dette er fordi Custom Search er laget for å gi en mer personlig tilpasset brukeropplevelse.
  • Enkelte funksjoner, f.eks. automatisk fullføring og prioriterte resultater, er ikke tilgjengelige for tilpassede bildesøk.

Aktivering av bildesøk

1. Tilpasset søk-startsiden klikker du på søkemotoren du ønsker.
  2. Klikk på Oppsett, og klikk deretter på Grunnleggende-kategorien.
  3. Sett bildesøk til i Bildesøk-delen.