Kuvahaun ottaminen käyttöön

Jos täsmähakukoneeseesi sisältyvät sivustot sisältävät kuvia, voit ottaa kuvahaun käyttöön. Hakukoneesi näyttää kuvatulokset verkkotuloksista erillisellä välilehdellä.

Huomioitavaa:

• Täsmähaun kuvatulokset eivät vastaa Google-kuvahaun tuloksia, vaikka määrittäisit hakukoneen tekemään hakuja koko sivustostasi. Tämä johtuu siitä, että Täsmähaku on suunniteltu tarjoamaan henkilökohtaisempi hakukokemus.
  • Jotkin ominaisuudet, kuten automaattinen täydennys ja ylimmät tulokset, eivät ole käytettävissä täsmähaun kuvahaussa.

Kuvahaun ottaminen käyttöön

1. Valitse haluamasi hakukone täsmähaun etusivulla.
  2. Klikkaa Asetukset ja valitse sitten Perusteet-välilehti.
  3. Valitse Kuvahaku-osiossa kuvahaku PÄÄLLE.