Aktivér billedsøgning

Hvis websitene i din tilpassede søgemaskine indeholder billeder, kan du aktivere billedsøgning. Din søgemaskine vil vise billedresultater på under en ny fane.

Bemærk følgende:

• Resultaterne fra tilpasset billedsøgning adskiller sig fra dem, der returneres af Google Billeder, selvom du har konfigureret din søgemaskine til at søge på hele nettet. Det er fordi, at tilpasset søgning er udviklet til at give en mere personlig oplevelse.
  • Nogle funktioner, f.eks. Autofuldførelse og Oprykninger, er ikke tilgængelige i tilpassede billedsøgninger.

Aktivér billedsøgning

1. Klik på den søgemaskine, du vil bruge, på startsiden for Tilpasset søgemaskine.
  2. Klik på Konfiguration, og klik derefter på fanen Grundlæggende oplysninger.
  3. Vælg TIL i sektionen Billedsøgning.