Indeksering av innhold som er koblet til fra en bestemt side eller nettkart

Hvis du ikke har noen Verktøy for nettredaktører-konto, legger du til nettstedet ditt i Googles verktøy for nettredaktører. Sørg for at du legger til og bekrefter alle nettstedene dine, også underdomenene. Du bør gjøre dette med samme Google-konto som du bruker til Tilpasset søk.

Du kan be Google om å gjennomsøke en bestemt side eller et nettkart for å finne koblinger til andre nettsider på det samme domenet. Alle nye nettsider på det samme domenet som den angitte siden eller nettkartet, blir lagt til i indeksen, som deretter blir gjennomsøkt og indeksert. I tillegg kommer Google til jevnlig å besøke denne nettsiden eller dette nettkartet og gjennomsøke nye koblinger.

Slik ber du om kontinuerlig indeksering av innhold som er koblet fra en bestemt nettadresse:

1. Klikk på Indeksering på menyen til venstre i kontrollpanelet.
  2. Skriv inn nettsidene eller nettkartene som inneholder koblinger du vil at Google skal finne, i Nettadresser koblet fra en nettside-delen.
  3. Klikk på Legg til.

Hver nettadresse som blir funnet og gjennomsøkt av Google, teller mot indekseringskvoten din. Hvis du overskrider kvoten, kommer ikke Google Custom Search til å indeksere oppdagede nettadresser før du frigjør kvoteplass.