Getting started with Programmable Search Engine

Bekreft nettstedet ditt i Search Console

Google legger stor vekt på personvern, og derfor må vi vite at det er du som eier et nettsted, før vi viser deg bestemt informasjon om det eller gir deg mulighet til å bruke verktøyene våre (for eksempel for å be om indeksering eller fjerning av nettadresser). Bekreftelse påvirker ikke PageRank eller hvor nettstedet vises i Googles søkeresultater.

For å bevise at det er du som eier et nettsted, må du legge det til i Search Console og følge bekreftelsestrinnene. Legg til nettstedet ditt nå.

Sørg for at du logger på Search Console med den samme Google-kontoen som den du bruker til Tilpasset søk.