Tilpassing av søkefeltet

Bruk siden Utseende og preg til å tilpasse utseendet på søkefeltet på nettstedet ditt.

Slik tilpasser du søkefeltet:

1. Klikk på Utseende og preg i kontrollpanelet på menyen til venstre.
  2. Klikk på alternativene du ønsker i delen Tilpass en stil.
  3. Klikk på Tilpass, så kan du gjøre dette:
    • Hvis du vil endre kanten og bakgrunnen på hele Tilpasset søk-elementet, klikker du på Globale stiler-fanen.
    • Hvis du vil endre bakgrunnsfargen på Søk-knappen og søkefeltet, klikker du på Søkekontroller
  • Klikk på Lagre og hent kode.

• For at endringene skal vises på nettstedet du oppdatere den tilpassede søkekodebiten. Klikk på Lagre og hent kode, og kopier og lim den inn på nettstedet ditt slik at du erstatter den eksisterende kodebiten.