Tulosten ulkoasu

Täsmähaku tarjoaa hakutuloksille erilaisia ulkoasuja. Voit muuttaa tulosten ulkoasua koska tahansa. Voit myös muokata hakutulosten ja ylimpien tulosten tyyliä.

Hakutulosten ulkoasun muuttaminen:

1. Valitse ohjauspaneelin vasemmanpuoleisesta valikosta Ulkoasu.
  2. Valitse haluamasi asetukset Valitse ulkoasu- ja Muokkaa tyyliä -osioissa.
  3. Jos haluat muokata valittua tyyliä, valitse Muokkaa. Jos haluat, että pikkukuvat näytetään automaattisesti hakutuloksissa, valitse Näytä automaattiset pikkukuvat.
  4. Napsauta Tallenna ja hae koodi.

Täsmähaun koodinpätkä täytyy päivittää, jotta muutokset tulevat näkyviin sivustollasi. Valitse Tallenna ja hae koodi. Liitä koodi sitten sivustoosi edellisen koodin tilalle.

Google näyttää oletuksena mainoksia tulostesi ylä- ja oikealla puolella. Voit halutessasi poistaa tulosten yläpuolella olevat mainokset käytöstä. (Huomaa, että jos olet yhdistänyt hakukoneesi AdSense-tiliisi, yläosassa näytettävien mainoksien käytöstä poistaminen voi pienentää sivustosi mainoksista ansaitsemiasi tuloja.)