Miniatyrer

Tillgängliga miniatyrer visas automatiskt i sökresultaten från en programmerbar sökmotor. Du kan inaktivera miniatyrer när som helst eller ange vilka miniatyrer som du vill visa i sökresultaten.

Inaktivera miniatyrer:

1. Startsida för Anpassad sökning klickar du på den önskade sökmotorn.
  2. Klicka på Utseende och sedan på fliken Miniatyrer.
  3. Ändra Miniatyrbilder i sökresultat till AV.

(Avancerat) Om du vill endast vill inaktivera miniatyrer för en viss webbsida kan du lägga till ett tomt DataObject av typen thumbnail i en PageMap för sidan, till exempel så här:

<!--
  <PageMap>
    <DataObject type="thumbnail" />
  </PageMap>
-->

Miniatyrer visas nu för alla sidor förutom dem med en PageMap som innehåller ett tomt DataObject av typen thumbnail.