Udseende og funktionalitet

Du kan tilpasse udseendet og funktionaliteten af din søgemaskine på siden Udseende og funktionalitet i kontrolpanelet. På denne side kan du gøre følgende:

• Angive layoutet af søgemaskinens resultatsider.
  • Vælge og tilpasse et design for din side.
  • Deaktivere automatiske miniature på søgeresultater.

Når du foretager ændringer på siden Udseende og funktionalitet, skal du opdatere det tilpassede søgnings uddrag på dit websted. Hvis du skal have opdateringskoden, skal du sørge for at klikke på Gem og få kode, når du er færdig.

Sådan ændrer du udseendet og funktionaliteten af søgeresultater:

1. Klik på Udseende og funktionalitet i menuen til venstre i kontrolpanelet.
  2. Klik på det layout, du ønsker, i afsnittet Vælg et layout.
  3. Vælg den ønskede stil i afsnittet Vælg eller tilpas en stil. Klik på Tilpas for at foretage ændringer til den valgte stil. (Du kan altid vende tilbage ved at klikke på Nulstil stil.
  4. Klik på Gem, og brug feltet Eksempel til at teste dit valg.
  5. Klik på Gem og få kode, når du er tilfreds. Kopier koden, og indsæt den på dit websted, så du overskriver det eksisterende kodeuddrag.