Kuvahaun ottaminen käyttöön

Jos täsmähakukoneeseesi sisältyvät sivustot sisältävät kuvia, voit ottaa kuvahaun käyttöön. Hakukoneesi näyttää kuvatulokset verkkotuloksista erillisellä välilehdellä.

Huomioitavaa:

• Täsmähaun kuvatulokset eroavat Google-kuvahaun tuloksista, vaikka määrittäisitkin hakukoneesi hakemaan koko internetistä. Tämä johtuu siitä, että Täsmähaku on suunniteltu tarjoamaan henkilökohtaisempi hakukokemus.
  • Jotkin ominaisuudet, kuten automaattiset täydennykset ja ylimmät tulokset, eivät ole käytettävissä täsmähaun kuvahaussa.

Kuvahaun ottaminen käyttöön:

1. Napsauta Täsmähaun etusivulla haluamaasi hakukonetta:
  2. Valitse ohjauspaneelin vasemmanpuoleisesta valikosta Perusteet.
  3. Valitse Hakuasetukset-osiossa Ota kuvahaku käyttöön.
  4. Valitse Tallenna.

Täsmähaun koodinpätkä täytyy päivittää, jotta muutokset tulevat näkyviin sivustollasi.
  1. Valitse ohjauspaneelin vasemmalta puolelta Hae koodi.
  2. Kopioi koodi ja liitä se sivustoosi aiemman koodin tilalle.