Toiminnot

Voit lisätä hakutuloskatkelmaan toimintoja, joilla käyttäjät voivat käsitellä sisältöäsi suoraan hakutulossivulla. Esimerkiksi tämän katkelman avulla on mahdollista ladata tiedosto suoraan avaamatta itse sivua.

Google-täsmähaun monipuolinen katkelma, jossa on kaksi toimintoa

Toimintojen lisäämiseksi PageMap-koodi on sisällytettävä sivusi <head>-osioon. Luo sitten action-tyypin DataObject-kohde kullekin toiminnolle:

<!--
<DataObject type="action">

<Attribute name="label" value="Lataa"/>

<Attribute name="url" value="http://www.scribd.com/document_downloads/20258723?extension=pdf"/>

<Attribute name="class" value="download"/>

</DataObject>

-->

(Voit käyttää PageMap-tietoja myös muokattujen määritteiden lisäämiseen.)