Få yderligere hjælp

Har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her?

• Du kan finde oplysninger om mere avancerede emner i dokumentationen for udviklere.
  • Bed om hjælp i produktforummerne.
  • Kun for Google Site Search-kunder: Google Site Search-supportteamet yder support via e-mail til Google Site Search-kunder. Hvis du er en Google Site Search-kunde, er den konto, du er logget ind med, dog ikke tilknyttet en Google Site Search-maskine. Du skal først sørge for, at du er logget ind med den konto, du brugte til at købe Google Site Search. Derefter skal du kontakte os.