Overføring av eierskap

Du kan overføre eierskapet til en Google Nettstedssøk-søkemotor til en annen Google-konto.

Denne prosessen gjelder bare for Google Nettstedssøk-søkemotorer som du har betalt for. Hvis søkemotoren din er hovedsøkemotoren til en bedriftsgruppe, vil ikke overføring av eierskapet endre eieren av eventuelle gratis søkemotorer i den gruppen.

Dette er en prosess i to trinn.

1. Først må du bruke siden Innstillinger for bedrift i kontrollpanelet til å overføre eierskapet til en ny administrator.
  2. Deretter oppretter Google en ny søkemotor med alle egenskapene til den opprinnelige søkemotoren. Denne søkemotoren får en ny ID, som Google gir til den nye administratoren. Du må oppdatere søkemotorkoden på nettstedet ditt med den nye søkemotor-ID-en.

Slik overfører du eierskapet til en Google Nettstedssøk-søkemotor:

1. Klikk på Innstillinger for bedrift i kontrollpanelet på menyen til venstre.
  2. I delen Eierskap klikker du på Overfør eierskap.
  3. I feltet E-postadresser skriver du inn e-postadressen til den nye eieren. Denne e-postadressen må være en gyldig Google-konto.
  4. Oppdater detaljene i delene Administrator og Organisasjonsinformasjon. Google sender en varsling om fornyet lisens og andre meldinger til e-postadressen i denne delen.
  5. Klikk på OK.
  6. For å få den oppdaterte koden limt inn på nettstedet ditt klikker du på Få kode til venstre i kontrollpanelet.