Overfør ejerskab

Du kan overføre ejerskabet af en Google Site Search-maskine til en anden Google-konto.

Denne proces gælder kun for betalte Google Site Search-maskiner. Hvis din søgemaskine er den overordnede søgemaskine for en virksomhedsgruppe, vil overførslen af ejerskabet ikke have nogen indvirkning på ejerforholdene for de enkelte gratis søgemaskiner i gruppen.

Dette er en proces i to trin.

1. Først skal du bruge siden Virksomhedsindstillinger på kontrolpanelet til at overføre ejerskabet til en ny administrator.
  2. Derefter skal Google oprette en ny søgemaskine med alle den oprindelige søgemaskines egenskaber. Denne søgemaskine får et nyt id, som Google overdrager til den nye administrator. Du skal opdatere koden til søgemaskinen på dit websted med det nye id til søgemaskinen.

Sådan overfører du ejerskabet af en Google Site Search-maskine:

1. Klik på Virksomhedsindstillinger i menuen til venstre på kontrolpanelet.
  2. I sektionen Ejerskab skal du klikke på Overfør ejerskab.
  3. Indtast den nye ejers e-mailadresse i feltet E-mailadresse. Denne e-mailadresse skal være en gyldig Google-konto.
  4. Opdater oplysningerne i felterne Administrator og Organisationsoplysninger. Google sender underretningen om fornyelse af licensen og andre meddelelser til e-mailadressen, der angivet i denne sektion.
  5. Klik på OK.
  6. Du får den opdaterede kode, der skal indsættes på dit websted, ved at klikke på Hent kode til venstre på kontrolpanelet.