Getting started with Programmable Search Engine

Hvad er Integrerbar søgemaskine?

Integrerbar søgemaskine giver dig mulighed for at medtage en søgemaskine på dit website, så de besøgende nemt kan finde de oplysninger, de søger efter. Integrerbar søgemaskine er baseret på Googles kerneteknologi for søgning, og du kan derfor stole på, at brugerne får resultater, der er relevante og af høj kvalitet. Du kan tilpasse en masse i din søgemaskine, bl.a.:

• Anvende dit websites udseende og funktionalitet på søgefeltet og resultatsiden
  • Bruge søgefunktioner som justeringer, autofuldførelse og oprykninger for at forbedre brugernes søgeoplevelse
  • Forstå dine brugeres adfærd ved at knytte din søgemaskine til Google Analytics
  • Tjene penge på din søgemaskine med Google AdSense

Hvordan adskiller Integrerbar søgemaskine sig fra Google Websøgning?

Du har mulighed for at indstille din tilpassede søgemaskine til at søge på hele nettet på samme måde som en almindelig søgning på Google.com. Du vil dog muligvis bemærke nogle forskelle. Din tilpassede søgemaskine:

• Fremhæver dine resultater frem for alle andre resultater på internettet
  • Omfatter ikke visse funktioner i Google Websøgning, f.eks. personlige resultater
  • Kan indeholde et undersæt af resultater fra Google-indekset, hvis du inkluderer mere end ti websites