Indekseringskvote

Søgemaskiner med søgeindstillingen Søg kun på websites, som jeg vælger (tilpassede søgemaskiner med filter) kan anmode om straksindeksering af sider. Påkrævet indeksering er ikke tilgængelig for tilpassede søgemaskiner, som søger på hele nettet. Hver gratis tilpasset søgemaskine tildeles en kvote på 200 sider til straksindeksering. Hvis du har flere søgemaskiner, har de hver deres kvote. For Google Site Search-maskiner varierer kvoten afhængigt af kontoprisplanen som vist i tabellen nedenfor.

Kontotype Indekseringsanmodninger pr. søgemaskine
Gratis 200
100 USD om året 500
250 USD om året 2000
750 USD om året 5000
2000 USD om året 10000
Andre konti Kontakt salgsteamet

Vi forbeholder os rettigheden til at ændre disse grænser på baggrund af brug og kapacitetsgrænser.