Content API for Comparison Shopping Service Center

Med Content API for Shopping kan appar interagera direkt med plattformarna Merchant Center och CSS Center, vilket effektiviserar hanteringen av stora eller komplexa Merchant Center- eller CSS Center-konton. Precis som i Merchant Center kan Content API for Shopping användas som inmatningskälla för CSS Center.

Med Content API kan produktjämförelsetjänster använda vissa av de åtgärder som redan är tillgängliga i CSS Center, som etiketthantering och att ange associerade Merchant Center-konton.

Läs mer om Content API i guiden för utvecklare.

Använd det nya förenklade CSS API för att ladda upp produkter som ska ingå i CSS-programmet för produktsidor. Läs mer om hur du använder CSS API i guiden för utvecklare.