Content API for Comparison Shopping Service Center

Med Content API for Shopping kan apper kommunisere direkte med Merchant Center- og CSS Center-plattformene. Dermed blir det betydelig enklere å administrere Merchant Center eller CSS Center-kontoer med mye eller komplekst innhold. I likhet med Merchant Center kan Content API for Shopping brukes som inndatakilde for CSS Center.

Når du bruker Content API, kan tjenester for prissammenligning skalere noen av handlingene som allerede er tilgjengelige i CSS Center, for eksempel administrasjon av etiketter og oppføring av tilknyttede Merchant Center-kontoer.

Finn ut mer om Content API i utviklerveiledningen

Linker til beslektet innhold