Content API for Comparison Shopping Service Center

Med Content API for Shopping kan apper kommunisere direkte med Merchant Center- og CSS Center-plattformene. Da blir det mye enklere å administrere Merchant Center- eller CSS Center-kontoer med mye eller komplekst innhold. I likhet med Merchant Center kan Content API for Shopping brukes som inndatakilde for CSS Center.

Når du bruker Content API, kan tjenestene for prissammenligning skalere noen av handlingene som allerede er tilgjengelige i CSS Center, for eksempel etikettbehandling og oppføring av tilknyttede Merchant Center-kontoer.

Finn ut mer om Content API i utviklerveiledningen.

Bruk nye og forenklede CSS API for å laste opp produkter du vil ha med i programmet for sammenligningsider for produkter. Finn ut mer om bruk av CSS API i utviklerveiledningen.

Linker til relatert innhold