Content API voor Comparison Shopping Service Center

Met de Content API for Shopping kunnen apps rechtstreeks communiceren met de Merchant Center- en CSS Center-platforms, waardoor het beheer van grote of complexe Merchant Center- of CSS Center-accounts aanzienlijk efficiënter wordt. Net als Merchant Center kan de Content API for Shopping worden gebruikt als invoerbron voor CSS Center.

Met de Content API kunnen CSS'en bepaalde acties opschalen die al beschikbaar zijn in CSS Center, zoals labelbeheer en vermelding van gekoppelde Merchant Center-accounts.

Meer informatie over de Content API vindt u in de handleiding voor ontwikkelaars

Gerelateerde links

Hulp nodig? Klik hier om contact op te nemen met het supportteam van CSS Center.