Content API voor Comparison Shopping Service Center

Met de Content API for Shopping kunnen apps rechtstreeks communiceren met de Merchant Center- en CSS Center-platforms, waardoor het beheer van grote of complexe Merchant Center- of CSS Center-accounts aanzienlijk efficiënter wordt. Net als Merchant Center kan de Content API for Shopping worden gebruikt als invoerbron voor CSS Center.

Met de Content API kan een CSS bepaalde acties opschalen die al beschikbaar zijn in CSS Center, zoals labelbeheer en vermelding van gekoppelde Merchant Center-accounts.

Meer informatie over de Content API in de handleiding voor ontwikkelaars

Gebruik de nieuwe vereenvoudigde CSS API om producten te uploaden voor deelname aan het programma voor CSS-productpagina's. U vindt meer informatie over het gebruik van de CSS API in de handleiding voor ontwikkelaars.