Content API til Comparison Shopping Service Center

Content API for Shopping giver apps mulighed for at interagere direkte med Merchant Center- og CSS Center-platformene, hvilket i høj grad effektiviserer administrationen af store eller komplekse Merchant Center- eller CSS Center-konti. Content API for Shopping kan bruges som inputkilde til CSS Center på samme måde, som den kan for Merchant Center.

Ved hjælp af Content API kan prissammenligningstjenester skalere nogle af de handlinger, der allerede er tilgængelige i CSS Center, f.eks. etiketadministration og angivelse af tilknyttede Merchant Center-konti.

Få flere oplysninger om Content API i udviklervejledningen.

Hvis du vil uploade produkter til at deltage i programmet for CSS-produktsider, skal du bruge den nye forenklede CSS API. Få flere oplysninger om brugen af CSS API i udviklervejledningen.