Om Comparison Shopping Service Center

About Comparison Shopping Service Center [Hero Image]

I land i programmet for tjenester prissammenligning (CSS-tjenester) kan selgere vise Shopping-annonser via én eller flere CSS-tjenester som de velger selv. Noen CSS-tjenester administrerer produktinformasjon og kampanjer på vegne av selgeren, mens andre gir selgeren tilgang til verktøy som vedkommende selv kan bruke til å administrere oppsettet.

Med Comparison Shopping Service Center (CSS Center) kan CSS-tjenestene få oversikt over bedriften, administrere selgerkontoer, se resultatdata og utforske muligheter for selgerne de representerer.

Fordeler

Gjennom CSS Center kan CSS-tjenestene

1. få tilgang til Merchant Center-kontoer via ett enkelt inngangspunkt
  2. få tilgang til samlet informasjon ved visning av alle de tilknyttede kontoene
  3. se nærmere på bestemte domene for prissammenligningstjenester (CSS-domener)
  4. oppdage potensielle problemer på et overordnet nivå og undersøke årsaker til manglende godkjenning
  5. administrere CSS-brukere og kontrollere tilgangen til tilknyttede CSS-domener og selgere

Kvalifikasjonskrav

Alle CSS-tjenester som har registrert seg på Google, har tilgang til CSS Center.

Finn ut hvordan du registrerer deg som tjeneste for prissammenligning (CSS-tjeneste)

Slik fungerer det

CSS Center er en gratis plattform der du kan få en samlet oversikt over selgerkontoene du administrerer, gjennomgå kontoaktivitet og administrere sentrale innstillinger.

Funksjoner

• Navigering i CSS-kontoen: Naviger i kontoen for CSS-gruppen din, inkludert alle tilknyttede CSS-domener.
  • Navigering i selgerkontoer: Se alle de tilknyttede selgerkontoene dine, inkludert MCA-underkontoer, og få tilgang til disse kontoene i Google Merchant Center via CSS Center.
  • Kontoadministrering: Opprett etiketter for å administrere kontoene dine på en enkel måte.
  • Brukeradministrering: Se og rediger brukere og kontakter for CSS-kontoen din, og administrer CSS-brukernes tilgang til tilknyttede Merchant Center-kontoer sentralt.

Finn ut mer om kontotyper i Comparison Shopping Service Center

Krav og retningslinjer for programmet

For å bruke CSS Center må du oppfylle visse retningslinjer og krav – inkludert

Merk at egne retningslinjer og krav gjelder for bruk av Merchant Center.