Om Comparison Shopping Service Center

About Comparison Shopping Service Center [Hero Image]

I land i programmet for tjenester prissammenligning (CSS-tjenester) kan selgere vise Shopping-annonser via én eller flere CSS-tjenester som de velger selv. Noen CSS-tjenester administrerer produktinformasjon og kampanjer på vegne av selgeren, mens andre gir selgeren tilgang til verktøy som vedkommende selv kan bruke til å administrere oppsettet.

Med Comparison Shopping Service Center (CSS Center) kan CSS-tjenestene få oversikt over bedriften, administrere selgerkontoer, se resultatdata og utforske muligheter for selgerne de representerer.

Fordeler

Gjennom CSS Center kan CSS-tjenestene

1. bruke alle Merchant Center-kontoene de administrerer, via ett inngangspunkt
  2. finne samlet informasjon ved visning av alle de tilknyttede kontoene
  3. se nærmere på bestemte domener for prissammenligningstjenester
  4. oppdage potensielle problemer på et overordnet nivå og undersøke årsaker til manglende godkjenning
  5. administrere CSS-brukere og kontrollere tilgangen til tilknyttede selgere og domener for prissammenligningstjenester
  6. delta i muligheten for sammenligningssider for produkter

Kvalifikasjonskrav

Alle CSS-tjenester som har registrert seg på Google, har tilgang til CSS Center.

Finn ut hvordan du registrerer deg som tjeneste for prissammenligning (CSS-tjeneste)

Slik fungerer det

CSS Center er en gratis plattform der du kan få en samlet oversikt over selgerkontoene du administrerer, gjennomgå kontoaktivitet og administrere sentrale innstillinger.

Funksjoner

Krav og retningslinjer for programmet

For å bruke CSS Center må du oppfylle visse retningslinjer og krav – inkludert

Merk at egne retningslinjer og krav gjelder for bruk av Merchant Center.