Om de vanligaste kvalitetsproblemen med CSS-produktsidor

I den här artikeln beskriver vi de vanligaste kvalitetsproblemen som Google identifierar med produktsidor för CSS (produktjämförelsetjänster) som bidrar till att visa produktsidor på Google.

Den här artikeln ersätter inte policyer som är relevanta för CSS-möjligheter. Alla krav som CSS-produktsidor måste efterleva finns nedan:

Rekommenderade metoder

1. CSS-produktsidor som skickas in till Google måste
    • lyfta fram en enstaka produkt och dess beskrivning
    • innehålla priser och försäljningsvillkor för produkten som erbjuds av minst två olika säljardomäner som har produkten tillgänglig för direktköp online
    • innehålla rubrik, bild och ett sätt att komma till säljares webbplatser där konsumenterna kan köpa produkten
    • vara på samma språk (åtminstone dess huvudelement) som mållandet.
  2. Rubrikerbjudande som skickas till Google måste
    • vara markerade eller visas bland de tre bästa erbjudandena på CSS-produktsidan som skickas till Google
    • innehålla titel, bild, pris och köpknapp eller motsvarande
    • möjliggöra för kunderna att genomföra transaktioner och köpa produkten online
    • göra produkten tillgänglig för direktköp
    • vara på samma språk (minst viktiga element på målsidan och i kassan) som mållandet för den inskickade CSS-produktsidan.
Obs! En CSS-produktsida kan utgöra ett rubrikerbjudande om en konsument kan köpa en produkt på CSS-produktsidan.
  1. Priset för rubrikerbjudandet som skickas till Google måste stämma överens
    • med priset för rubrikerbjudande på CSS-produktsidan
    • med priset på målsidan för rubrikerbjudandet
    • med priset under betalningsprocessen med rubrikerbjudandet.
Obs! Om en säljare kör en kampanj kan du ange priset på produkten efter att kampanjen har tillämpats. Det rabatterade priset måste stämma överens med priset som visas på CSS-produktsidan, säljarens webbplats och i kassan.
  1. Antalet erbjudanden som skickas in till Google måste
    • matcha eller vara mindre än antalet erbjudanden som är tillgängliga på CSS-produktsidan för den produktvariant som du marknadsför.