Over de meest voorkomende kwaliteitsproblemen met CSS-productpagina's

In dit artikel bespreken we de meest voorkomende kwaliteitsproblemen die Google heeft vastgesteld met CSS-productpagina's (services voor prijsvergelijking) die deel uitmaken van de mogelijkheid om productpagina's op Google te tonen.

Dit artikel vervangt geen relevant beleid voor CSS-mogelijkheden. Hieronder vindt u alle vereisten waaraan CSS-productpagina's moeten voldoen:

Best practices

1. CSS-productpagina's die bij Google worden ingediend, moeten aan de volgende vereisten voldoen:
    • Eén product en de beschrijving ervan benadrukken
    • Prijzen en verkoopvoorwaarden vermelden voor het aangeboden product van ten minste 2 verschillende verkopersdomeinen waar dit product direct online kan worden gekocht
    • Een titel en afbeelding bevatten, en een manier om door te gaan naar de websites van verkopers waar consumenten het product kunnen kopen
    • Dezelfde taal hebben (in ieder geval de belangrijkste elementen) als het doelland
  2. Een uitgelichte aanbieding die wordt ingediend bij Google, moet aan de volgende vereisten voldoen:
    • Worden uitgelicht of getoond in de top 3 van aanbiedingen op de CSS-productpagina die is ingediend bij Google
    • Een titel, afbeelding, prijs en een knop Kopen of een equivalent daarvan bevatten
    • Transactioneel zijn en klanten de mogelijkheid bieden het product online te kopen
    • Het product moet meteen kunnen worden gekocht
    • Dezelfde taal hebben (in ieder geval de belangrijkste elementen op de landingspagina en tijdens het betalingsproces) als het doelland van de ingediende CSS-productpagina.
Opmerking: Een CSS-productpagina kan een uitgelichte aanbieding zijn als een consument een product kan kopen op de CSS-productpagina.
  1. De prijs van de uitgelichte aanbieding die bij Google wordt ingediend, moet overeenkomen:
    • Met de prijs van de uitgelichte aanbieding op de CSS-productpagina
    • Met de prijs op de landingspagina van de uitgelichte aanbieding
    • Met de prijs tijdens het betaalproces voor de uitgelichte aanbieding
Opmerking: Als een verkoper een promotiecampagne heeft, kunt u de prijs van het product invullen nadat de promotie is toegepast. Deze kortingsprijs moet overeenkomen met de prijs die wordt getoond op de CSS-productpagina, op de website van de verkoper en tijdens het betaalproces.
  1. Het aantal aanbiedingen dat wordt ingediend bij Google, moet aan de volgende vereisten voldoen:
    • Overeenkomen met of minder zijn dan het aantal beschikbare aanbiedingen op de CSS-productpagina voor de productvariant die u promoot