Om de mest almindelige kvalitetsproblemer med CSS-produktsider

Denne artikel beskriver de mest almindelige kvalitetsproblemer, som Google identificerer med CSS-produktsider (CSS, Comparison Shopping Services), der deltager i muligheden for at vise produktsider på hele Google.

Denne artikel erstatter ikke relevante politikker for CSS-muligheder. Nedenfor kan du se de komplette krav, som CSS-produktsider skal overholde:

Bedste praksis

1. CSS-produktsider, der indsendes til Google, skal:
    • Fremhæve et enkelt produkt og beskrivelsen af det
    • Indeholde priser og betingelser for salg af det produkt, der tilbydes af mindst 2 forskellige sælgerdomæner, som har produktet tilgængeligt til køb online
    • Indeholde en titel, et billede og en metode til at fortsætte til sælgerens websites, hvor forbrugerne kan købe produktet
    • Have samme sprog (som minimum dets vigtigste elementer) som det land, der målrettes mod
  2. Overskriftstilbud, der indsendes til Google, skal:
    • Være fremhævet eller vist blandt de 3 bedste tilbud på den CSS-produktside, der indsendes til Google
    • Indeholde titel, billede, pris og købsknap eller tilsvarende
    • Have en transaktionsmulighed, og gøre det muligt for kunderne at købe produktet online
    • Have produktet tilgængeligt, så det kan købes med det samme
    • Have samme sprog (som minimum de vigtigste elementer på landingssiden og under betalingsprocessen) som landet, der målrettes mod, på den indsendte CSS-produktside
Bemærk! En CSS-produktside kan være et overskriftstilbud, hvis en forbruger kan købe et produkt på CSS-produktsiden.
  1. Prisen for overskriftstilbuddet, der indsendes til Google, skal matche:
    • Prisen for overskriftstilbuddet på CSS-produktsiden
    • Prisen på landingssiden for overskriftstilbuddet
    • Prisen under betalingsprocessen for overskriftstilbuddet
Bemærk! Hvis en sælger kører en kampagne, kan du angive prisen på produktet, efter kampagnen er anvendt. Denne rabatpris skal matche den pris, der vises på CSS-produktsiden, på sælgerens website og ved betaling.
  1. Antallet af tilbud, der indsendes til Google, skal:
    • Matche eller være mindre end det antal tilbud, der er tilgængelige på CSS-produktsiden for den produktvariant, du promoverer