(CSS) Slik løser du dette: Attributtverdien er større enn andre verdier

Oppdater denne verdien slik at den blir mindre enn eller lik verdien til det tilknyttede attributtet

På denne siden

Hvorfor oppstår dette problemet?

Verdiene for noen av attributtene dine samsvarer ikke:

• Prisen for hovedtilbudet [headline_offer_price] er høyere enn den høye prisen [high_price].
  • Den lave prisen [low_price] er høyere enn prisen for hovedtilbudet [headline_offer_price].

Slik løser du problemet

• Se nærmere på oppdateringsprosessen din for å prøve å finne ut hva som forårsaker problemet:
    • Se om det finnes et gjennomgående problem i produktinformasjonen som kan være årsaken til problemet.
    • Bruk API-et for tjenesten for prissammenligning til å oppdatere produktinformasjonen.
  • Når du har løst problemet, må du oppdatere produktinformasjonen og sammenligningssidene for produkter med de riktige linkene.