(CSS) Oplossing: kenmerkwaarde is hoger dan andere waarden

Update deze waarde zodat die lager is dan of gelijk is aan de waarde van het gerelateerde kenmerk

Op deze pagina

Waarom dit probleem zich voordoet

De waarden van sommige van uw kenmerken komen niet overeen:

• De kop met aanbiedingsprijs [headline_offer_price] is hoger dan de hoogste prijs [high_price].
  • De laagste prijs [low_price] is hoger dan de kop met aanbiedingsprijs [headline_offer_price].

Hoe u dit probleem oplost

• Controleer het updateproces om na te gaan wat de oorzaak van het probleem is:
    • Ga na of er in uw productgegevens sprake is van een terugkerend probleem dat dit kan veroorzaken.
    • Gebruik de CSS API om uw productgegevens te updaten.
  • Nadat u het probleem heeft opgelost, updatet u uw productgegevens en CSS-productpagina's met de juiste links.