(Hintavertailupalvelu) Korjausohje: Määritteen arvo on suurempi kuin toisen

Muuta tämä arvo yhtä suureksi tai pienemmäksi kuin siihen liittyvän määritteen arvo.

Sisällys

Ongelman syy

Joidenkin määritteiden arvot eivät vastaa toisiaan:

• Päätarjoushinta [headline_offer_price] on suurempi kuin korkea hinta [high_price].
  • Alhainen hinta [low_price] on suurempi kuin päätarjoushinta [headline_offer_price].

Näin korjaat ongelman

• Tutki päivitysprosessiasi ongelman aiheuttajan selvittämiseksi:
    • Katso, onko tuotetiedoissa jokin yleinen virhe, joka voi aiheuttaa ongelman.
    • Päivitä tuotetiedot CSS APIn avulla.
  • Kun olet ratkaissut ongelman, päivitä oikeat linkit tuotetietoihin ja hintavertailupalvelun tuotesivuille.