(CSS) Slik løser du dette: Google kjenner ikke igjen produktet

På denne siden

Hvorfor oppstår dette problemet?

GTIN (Global Trade Item Number) er et obligatorisk attributt for sammenligningssider for produkter. Denne feilen oppstår vanligvis fordi den innsendte verdien har et riktig format for GTIN, men Google kjenner ikke igjen produktet.

Slik løser du problemet

• Sjekk at du har oppgitt riktig identifikator for produktet
  • Kontakt merkeeieren for å sende inn informasjonen om dette produktet til Google via Manufacturer Center eller på andre måter.

Du finner mer informasjon om validering av GTIN-numre i veiledningen for GTIN-validering.