(Hintavertailupalvelu) Korjausohje: Google ei tunnista tuotetta

Sisällys

Ongelman syy

GTIN-numero on pakollinen määrite hintavertailupalvelun tuotesivuilla. Tämä virhe johtuu yleensä siitä, että lähetetty GTIN-arvo on oikeassa muodossa mutta Google ei tunnista tuotetta.

Näin korjaat ongelman

• Tarkista, että olet lisännyt tuotteelle oikean tunnisteen.
  • Ota yhteyttä brändin omistajaan, jos haluat lähettää tämän tuotteen tiedot Googlelle Manufacturer Centerin kautta tai jollain muulla tavalla.

Lisätietoja GTIN-numeroiden validoinnista saat GTIN-validointioppaasta.